Ημερίδα Αθήνας 11-2012

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα που διοργανώθηκε την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012, στην αίθουσα Γαλάτεια Σαράντη του Υπουργείου Παιδείας, με θέμα: «Οι Ερευνητικές Εργασίες (project) στο Νέο Σχολείο.

Παρά την απεργία των μέσων μεταφοράς, την ημερίδα παρακολούθησαν περίπου 250 συνάδελφοι όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα και την πληρότητα των εισηγήσεων. Παρουσιάστηκαν αναλυτικά, τόσο η «θεωρία» του αντικειμένου των Ερευνητικών Εργασιών, στηριγμένη στον οδηγό του κ. Ματσαγγούρα, όσο και προτάσεις και παραδείγματα για την πρακτική εφαρμογή του μαθήματος στην πράξη.

Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους (και ένα σύντομο χαιρετισμό) ο κ. Σ. Γκλαβάς, Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, ο κ. Η. Ματσαγγούρας, καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, επιστημονικός υπεύθυνος των Ε.Ε. και ο κ. Π. Χαραμής, μέλος του ΚΕΜΕΤΕ και της ΟΛΜΕ. Χαιρετισμό επίσης απεύθυναν ο πρόεδρος της ΠΕΔΜΗΔΕ κ. Γεωργάκης, ο πρόεδρος της ΕΤΕ κ. Γ. Μουστάκας, η πρόεδρος της ΣΥΓΕΚΕ κ. Α. Κοσμάτου και εκ μέρους του ΔΣ της ΠΕΚΤΕΓ ο κ. Ι. Σηφάκης. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμβούλους που συμμετείχαν για τις χρήσιμες παρεμβάσεις τους.

Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους κ. Ν. Βρυσούλη και κ. Η. Ντούση για την γραμματειακή υποστήριξη της εκδήλωσης και τον κ. Κ.Β. Χατζησταμάτη για τη διάθεση των φωτογραφιών, που διατίθενται αποκλειστικά για την προβολή της παρούσας εκδήλωσης.

Για να κατεβάσετε την πρόσκληση και το πρόγραμμα της ημερίδας κάντε click ΕΔΩ
Για να κατεβάσετε το έγγραφο-πρόσκληση του Υπουργείου για την ημερίδα κάντε click ΕΔΩ